Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Borger

Sundhed og sygdom

I denne kategori finder du tilbud indenfor sundhed og sygdom opdelt alfabetisk. Under hver kategori er der underkategorier, der beskriver tilbuddenes indhold. Kategorien dækker over en stor variation af sygdomme fra allergi og intolerance, diabetes og epilepsi til kræft, muskelsvind og udviklingsforstyrrelser.

Her er tilbud om aflastning og støtte til pårørende, rådgivning, netværk og fællesskaber, forskellige interesseorganisationer, besøgstjenester og sociale aktiviteter

ADHD Foreningen Fyn
Udbrede kendskabet til ADHD, råde og vejlede, yde samvær med andre i samme situation bl.a. via medlems-bladet og hjemmeside.
Alzheimerforeningen
At virke for bekæmpelse og behandling af alzheimers sygdom og andre demenssygdomme samt forbedring af vilkårene for patienter og pårørende. Øge kendskabet til sygdommene, oplyse og rådgive og dermed skabe forståelse for mennesker med demens og deres pårørende.
Astma-Allergi Foreningen for Odense og omegn
At øge livskvaliteten for børn og voksne med overfølsomhedssygdomme.
Danmarks Lungeforening
Danmarks Lungeforening er både en sygdomsbekæmpende organisation og en patientforening. Vi arbejder målrettet for at forebygge og bekæmpe lungesygdomme.
Dansk Blindesamfund Fyn
Dansk Blindesamfund Fyn varetager lokale interesser i forhold til kommunerne og handicappolitiske sammenslutninger.
Dansk Epilepsiforening
Dansk Epilepsiforening varetager personer med epilepsi og deres pårørendes interesser og arbejder for, at personer med epilepsi får den bedst mulige behandling og ikke bekrænses i hverdagen.
Depressionsforeningen
Oplysning og støtte til personer med depression og mani - samt deres pårørende. Lokale selvhjælpgrupper i Odense for depressions-ramte, unge depressions-ramte og for pårørende.
Diabetesforeningen, lokalforening Nordfyn
lokalforeningens formål er at udbrede kendskabet til diabetes gennem aktiviteter på Nordfyn.
EHS - Foreningen af el-overfølsomme
At arbejde for bedre information i samfundet om de helbredsmæssige problemer, der er opstået som følge af ukritisk produktudvikling og brug af elektriske og trådløst udstyr. At støtte og rådgive de EHS ramte og deres pårørende.
Gigtgruppen i Otterup
Gigt ramte og deres pårørende.
« Start Forrige 1 2 3 Næste Slut »
Powered by SobiPro

Her finder du os