Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Borger

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

ADHD Foreningen Fyn
Udbrede kendskabet til ADHD, råde og vejlede, yde samvær med andre i samme situation bl.a. via medlems-bladet og hjemmeside.
Landsforeningen Autisme, kredsforeningen Fyn
Foreningen har til formål at bidrage til, at der skabes de bedst mulige vilkår for børn/voksne med autisme samt formidle oplysning til hjemmene.
FBU Forældrelandsforeningen Region Syddanmark
Støtte og rådgive forældre/pårørende til anbragte børn/unge. Forældre Fristedet, tolderlundsvej 3 b 2., 5000 Odense C tlf.: 63 12 14 78 træffetid man 13-17, ons 16-20 eller efter aftale.
Projekt Frivillig.dk
Landsdækkende initiativ, der giver alle elever på ungdomsuddannelserne mulighed for 20 timers frivillig arbejde med et formål at øge unges kendskab til den frivillige sektor og dermed lysten til at engagere sig i frivilligt arbejde.
Red Barnet, Lokalafdeling Nordfyn
At hjælpe nordfynske udsatte børn til et oplevelse/feriehold. At hjælpe udsatte børn internationalt, ved lands og valgindsamlinger.
GUU-GUA Foreningen
GUU-GUA foreningen er en lille landsdækkende forening, som arbejder for mennesker med den komplekse autismespektrumforstyrelse GUA (Gennemgribende Udviklingsforstyrelse, Anden) og beslægtede diagnoser. GUA er et medfødt, genetisk betinget handicap.
Ungdommens Røde Kors Nordfyn
Som frivillig i Ungdommens Røde Kors Nordfyn får du mulighed for at gøre en reel forskel for børn og unge på Nordfyn. Samtidig bliver du en del af et sejt hold af frivillige, der står sammen om at skabe aktiviteter for børn og unge. Desuden afholder vi også de fedeste fester hvor du er uundv
Powered by SobiPro

Her finder du os