Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Borger

Familie & forældre

I denne kategori finder du tilbud til familier og forældre. Her kan du finde tilbud om rådgivning og støtte, samt tilbud om sorggrupper og sociale aktiviteter for hele familien.

Bedre Psykiatri Assens/Faaborg-Midtfyn
At være med til at arbejde for en bedre psykiatri og et bedre hverdagsliv for sindslidende og deres pårørende. Varetage de pårørendes interesser.
ADHD Foreningen Fyn
Udbrede kendskabet til ADHD, råde og vejlede, yde samvær med andre i samme situation bl.a. via medlems-bladet og hjemmeside.
Bedre Psykiatri Nordfyn
At være med til at arbejde for en bedre psykiatri og et bedre hverdagsliv for sindslidende og deres pårørende. Varetage de pårørendes interesser - herunder danne pårørendegrupper, der afholder møde ca. 1 gang om måneden.
Dansk Præmatur Forening - lokalgruppe Fyn
At støtte, rådgive og hjælpe forældre med et for tidligt født barn. At oplyse og informerer fagpersoner om for tidligt fødte børn og de særlige behov disse børn kan have. At påvirke de politiske processer til gavn for fortidligt fødte børn og deres familier.
FBU Forældrelandsforeningen Region Syddanmark
Støtte og rådgive forældre/pårørende til anbragte børn/unge. Forældre Fristedet, tolderlundsvej 3 b 2., 5000 Odense C tlf.: 63 12 14 78 træffetid man 13-17, ons 16-20 eller efter aftale.
Landsforeningen Autisme, kredsforeningen Fyn
Foreningen har til formål at bidrage til, at der skabes de bedst mulige vilkår for børn/voksne med autisme samt formidle oplysning til hjemmene.
Landsforeningen til støtte ved spædbarnsdød
Give råd og støtte til forældre og pårørende ved spædbarns død.
SINDs pårørendegruppe
Formålet er først og fremmeste at styrke ressourcer hos pårørende til sindslidende, så de får overskud til både at leve deres eget liv og samtidig være en ressource for den sindslidende.
Støttegruppe Nordfyn - for handicapfamilier
Familier med børn med særlige behov bosat i Nordfyns kommune. Foreningen danner ramme om sociale arrangementer, erfarings- udveksling, støtte og vejledning af medlems-familierne, ligesom foreningen arbejder på at påvirke de politiske processer til gavn for medlemmerne.
GUU-GUA Foreningen
GUU-GUA foreningen er en lille landsdækkende forening, som arbejder for mennesker med den komplekse autismespektrumforstyrelse GUA (Gennemgribende Udviklingsforstyrelse, Anden) og beslægtede diagnoser. GUA er et medfødt, genetisk betinget handicap.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by SobiPro

Her finder du os