Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Borger

Psykisk sårbarhed

I denne kategori finder du tilbud til psykisk sårbare inddelt i undergrupper, som henvender sig til konkrete problemstillinger. Under kategorien øvrige findes tilbud, som henvender sig mere generelt til psykisk sårbare. Tilbud til folk med asperges, autisme og ADHD findes under målgruppen sygdom.

Angstforeningen
Kontakt os angående information, praktiske spørgsmål vedrørende foreningen, indmeldelse og presse. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har brug for rådgivning, information og støtte i forbindelse med din situation - enten som angstramt eller pårørende.
Bedre Psykiatri Assens/Faaborg-Midtfyn
At være med til at arbejde for en bedre psykiatri og et bedre hverdagsliv for sindslidende og deres pårørende. Varetage de pårørendes interesser.
Bedre Psykiatri Nordfyn
At være med til at arbejde for en bedre psykiatri og et bedre hverdagsliv for sindslidende og deres pårørende. Varetage de pårørendes interesser - herunder danne pårørendegrupper, der afholder møde ca. 1 gang om måneden.
Depressionsforeningen
Oplysning og støtte til personer med depression og mani - samt deres pårørende. Lokale selvhjælpgrupper i Odense for depressions-ramte, unge depressions-ramte og for pårørende.
Center for selvmordsforebyggelse
Mennesker med selvmords-tanker, selvmordsadfærd og selvmordsforsøg. Fagfolk, familie og pårørende.
Landsforeningen til støtte ved spædbarnsdød
Give råd og støtte til forældre og pårørende ved spædbarns død.
Livslinien
Livslinien tilbyder anonyme telefon- og netrådgivning til mennesker med selvmordstanker samt til pårørende og efterladte.
NEFOS, (Netværket for selvmordsramte.)
Forebygge selvmord og selvmordsforsøg i Danmark, ved at støtte og rådgive efterladte efter selvmord, de pårørende til selvmordstruede.
Nordfyns Psykiatricenter støtteforening
Give psykiatricenterbrugerne en positiv oplevelse og samvær med andre.
SIND Fyn
På Sind Fyns kreds hjemmeside, kan du finde oplysninger om Sind og kredsens mange tilbud. Der er i Stoppestedets regi oprettet en telefonrådgivning, som lytter, rådgiver og oplyser på tlf.: 66 12 39 90 (åbent hverdage 18.00-22.00)
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by SobiPro

Her finder du os