Grejbank

Frivilligcenter Nordfyn har en del udstyr, som vi gerne vil låne ud til foreningerne. 

Grejbanken indeholder udstyr som foreninger kan låne i forbindelse med afholdelse af forskellige arrangementer.     Grejbankens udstyr.

 • Hvem må låne?
 • Hvordan låner jeg?
 • Hvor længe må jeg låne?
 • Hvor henter / afleverer jeg grejet?
 • Hvad koster det?

 

Hvem kan låne: Foreninger, som er medlem af Frivilligcenter Nordfyn, kan låne i Grejbanken. Der udlånes ikke rekvisitter til private formål.

Afhentning og tilbagelevering: Udstyret opbevareshos Frivilligcenter Nordfyn, Poppelvej 4, 5400 Bogense. Kontaktoplysninger: https://frivilligcenternordfyn.dk/om-os/kontakt
Grejbanken har ikke mulighed for at levere. Det er derfor altid lejers anliggende at hente og tilbagelevere udstyret på forsvarlig vis.

Vilkår og betingelser: Det er gratis for medlemsforeninger at låne udstyr i grejbanken. Lejer har ansvaret for det lånte. Der er således erstatningspligt for ødelagt og/eller bortkommet udstyr. Vær opmærksom på, at lejers normale forsikring ikke altid dækker det lånte udstyr.

Booking af udstyr: Booking af udstyr kan ske ved at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor der oplyses: Hvem der vil låne, hvad man vil låne, hvor længe skal man låne udstyret.

Du vil indenfor ca. 2 hverdage modtage svar på din bookingforespørgsel.


  VI TÆLLER NED TIL FRIVILLIG FREDAG

  Dag
  :
  Timer
  :
  Minutter
  :
  Sekunder

  Frivilligcenter Nordfyn

  "Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

  Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!


  Sløjfen

  Sløjfen er navnet på det hus i Bogense, hvor Frivilligcenter Nordfyn har kontor og mødelokaler. Frivilligcenter Nordfyn står for Sløjfens daglige drift. Vil du gerne booke et lokale i Sløjfen, så kig under fanen forening → lokalebooking.

  Kontakt

  Frivilligcenter Nordfyn 
  Sløjfen
  Poppelvej 4
  5400 Bogense


  Tlf: 60811215
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  http://frivilligcenternordfyn.dk

  Træffetider:
  Mandag, tirsdag og torsdag: 09.00 - 15.00
  Fredag: 09.00 - 13.00