Grejbank

Frivilligcenter Nordfyn har en del udstyr, som vi gerne vil låne ud til foreningerne. 

Grejbanken indeholder udstyr som foreninger kan låne i forbindelse med afholdelse af forskellige arrangementer.     Grejbankens udstyr.

  • Hvem må låne?
  • Hvordan låner jeg?
  • Hvor længe må jeg låne?
  • Hvor henter / afleverer jeg grejet?
  • Hvad koster det?

 

Hvem kan låne: Foreninger, som er medlem af Frivilligcenter Nordfyn, kan låne i Grejbanken. Der udlånes ikke rekvisitter til private formål.

Afhentning og tilbagelevering: Udstyret opbevareshos Frivilligcenter Nordfyn, Poppelvej 4, 5400 Bogense. Kontaktoplysninger: https://frivilligcenternordfyn.dk/om-os/kontakt
Grejbanken har ikke mulighed for at levere. Det er derfor altid lejers anliggende at hente og tilbagelevere udstyret på forsvarlig vis.

Vilkår og betingelser: Det er gratis for medlemsforeninger at låne udstyr i grejbanken. Lejer har ansvaret for det lånte. Der er således erstatningspligt for ødelagt og/eller bortkommet udstyr. Vær opmærksom på, at lejers normale forsikring ikke altid dækker det lånte udstyr.

Booking af udstyr: Booking af udstyr kan ske ved at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor der oplyses: Hvem der vil låne, hvad man vil låne, hvor længe skal man låne udstyret.

Du vil indenfor ca. 2 hverdage modtage svar på din bookingforespørgsel.


Frivilligcenter Nordfyn

Vi sikrer de bedste betingelser og de største udfoldelsesmuligheder for den lokale frivillighed. Vi yder konsulentbistand til foreninger, synliggør frivillige aktiviteter og mobiliserer frivillige. Vi gør det lettere at være frivillig forening og nemmere at blive frivillig - også for de borgere, som oplever barrierer i forhold til at deltage i det frivillige fællesskab.

Traditionelt har vi haft et socialt sigte og i særlig grad serviceret de lokale sociale foreninge, men vi servicerer i dag en langt bredere målgruppe med et fokus på at fremme og udvikle den lokale frivillighed, og står således til rådighed for mange typer af foreninger, frivillige og borgere.

Derudover har vi fokus på de foreninger og frivillige initiativer, som ikke er en del af større landsforeninger eller støttestrukturer som DGI, DUF og DIF, f.eks. den uorganiserede og projektorienterede frivillighed, som opstår spontant ud fra lokale behov og engagerede borgere.

Og det er netop vores styrke - tilstedeværelsen i lokalmiljøet, samarbejdet med lokale aktører og kendskabet til lokale behov, fordele og udfordringer.

Vores fysiske placering tæller kontor- og mødelokaler i Sløjfen på Poppelvej 4 i Bogense, hvor vi også forestår den daglige drift - men vi er hele Nordfyns Frivilligcenter, og derfor arbejder vi også ud af huset.

Vi er altid åbne for nye samarbejdsplatforme og ideer, og vi støtter også kommunens mange tiltag i frivillighedens tegn. Vi er også de frivilliges talerør i den offentlige debat om frivillighed og civilsamfund.

Frivilligcenter Nordfyn Samarbejder med Nordfyns Kommune, og er medlem af Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark.

"Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi jævnligt laver opgaver ud af huset - vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer."

Sløjfen er navnet på det hus i Bogense, hvor Frivilligcenter Nordfyn har kontor og mødelokaler. Vil du gerne booke et lokale i Sløjfen, så kig under fanen forening → lokalebooking.


Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 
Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag, tirsdag og torsdag: 09.00 - 15.00
Fredag: 09.00 - 13.00