Faciliteter

 

 

KONTORET

Kontor billede 3

Frivilligcenter Nordfyn ligger i Erhvervscenter Bogense. Bygningen er en gammel varmecentral og der findes stadig spor fra tiden som varmegiver til byens borgere. Vores kontor er at finde i bygningens højre ende. Du kan enten komme til frivilligcentret via hovedindgangen til Erhvervscentret, men vi har også egen indgang. Den finder du 50 meter til højre for hovedindgangen. Det er en glasdør.

Erhverscenter Bogense er tilgængeligt for handicappede.

 

 


 FCN MØDELOKALE

IMG 0707

Dette mødelokale kalder vi FCN mødelokale. Mødelokalet indeholder et bord med plads til 8-10 personer. Derudover er der en flip-over samt mulighed for at tilslutte en projektor.Mødelokalet er særlig velegnet til bestyrelses-og planlægningsmøder. Vi har også et tilstødende kontor, som vi primært bruger til lager.

 


DET LILLE BIBLIOTEK

kontor billede 2

I vores mødelokale er der også et lille bibliotek med faglitteratur om frivillighed og foreningsdrift. Du er altid velkomne til at kigge forbi og bruge mødelokalet til at læse i vores faglitteratur. Vi giver en kop kaffe.

 


UPN MØDELOKALE

upn mødelokale 2

upn mødeloakle 2

 

Dette mådelokale kalder vi for UPN mødelokale. Her er der plads til 25-30 personer. Her er whiteboard, flipover og lærred til projekter. Mødelokalet bliver flittigt brugt. Har du ris eller ros eller forslag til forbedring af mødelokalerne, så sig endelig til.


HALL

hall1

hall 2

 

I hall'en kan der stilles stole og små borde op til ca. 100 personer. Bagvæggen ved den blå sofa kan bruges som væg til projektor. Det er et smukt og indbydende lokale.

 


 

Kontoret består af 2 rum. Derudover har vi en entre med garderobe samt adgang til eget toilet.I det ene rum finder du os, medarbejderne i frivilligcentret, og i det andet rum er et lækkert og lyst mødelokale.Det andet mødelokale ligger i stueplan i Erhvervscentret. Du finder det ved at gå ind af hovedindgangen til Erhvervcentret og når du er kommet ind er det at finde skråt over for hovedindgangen.

Der deles tekøkken med de andre lejere i Erhvervscenteret. Der kan ikke laves mad.

Retningslinier for lån af mødelokalerne kan læses her.

 


Udskriv E-mail