Faciliteter

Frivilligcenter Nordfyn er placeret i Sløjfen. Sløjfen er en kommunalt ejet bygning, men styres i det daglige af Frivilligcenter Nordfyn. Foruden Frivilligcenter Nordfyn rummer huset også 2 andre faste beboere. Bogense Billard Klub og Seniornet Nordfyn.

Ønsker du at booke et lokale i Sløjfen, så klik her.

På følgende plantegning kan du se en oversigt over de forskellige mødelokaler, frivilligcentrets kontor samt de to andre foreningers placering.

Sløjfen er et samlingssted for det aktive medborgerskab på Nordfyn. Dette opnås bedst med et sted, der skaber og udvikler fællesskaber på tværs af de traditionelle skel mellem kommune, private aktører, borgere, foreninger, frivillige og andre aktører. Når nye relationer dannes udvikles nye samskabelsesprocesser, partnerskaber, initiativer, projekter og ideer til gavn for kommunens borgere. Der åbnes dermed for et forum hvor læring, frivillighed, civilsamfund og formidling sættes i spil.  

Idéen med Sløjfen er altså at bringe borgere, frivillige og foreningslivet sammen og derved give mulighed for, at parterne indgår i dynamiske samarbejder, hvorved hele huset forhåbentlig vil komme til at summe af liv året rundt.   I praksis skal der skabes et sammenhængende og åbent hus til gavn og glæde for foreninger og aktive borgere inden for det frivillige område. Frivilligcentret finder det hensigtsmæssigt med en organisering med stor inddragelse af frivillige i forhold til Sløjfen, der imødekommer de ønsker, som frivillige og foreninger har i forhold til at skabe et aktivt og levende foreningshus.


Aktiviteterne i huset skal rumme alt fra demokrati, foredrag, aktiviteter omkring frivillighed og foreningsliv til muligheden for at mødes, blive klogere eller stærkere sammen i fællesskab.

Sløjfen har karakter af at være noget ganske særligt, og oplevelsen af at være på i Sløjfen, må gerne udtrykkes som værende hyggelig, hjemlig og inspirerende. Den skal rette sig mod den brede befolkning, men samtidig være kendetegnet ved, at det er frivillighed, der er det bærende element. Arrangementer af anden karakter skal også være velkomment i håbet om at skabe synlighed omkring frivillig- og foreningslivets styrke på Nordfyn.

Vi har altså mange gode faciliteter i Sløjfen, som primært foreninger og frivillige men også andre aktører må gøre brug af. Herunder kan du se billeder af de forskellige rum med en lille tekst om rummenes kapacitet.

Blå stue: Lille mødelokale med plads til 2-3 deltagere eller som kontorplads, hvor der er arbejdsro.

 

Rød stue: Mødelokale med plads til 6- 8 deltagere.

Væggen mellem blå og rød stue er en foldedør som kan åbnes, hvis der er behov for mere plads

Puderummet: Stort mødelokale med plads til 10-20 deltagere. 

  puderum 2

Samlingsrummet: Foredragssal med mulighed for at stille stole op til 60 deltagere. Den hvide væg bag klaveret kan bruges som lærred til projektor.

IMG 1140

Billedet er fra Frivilligcenterets generalforsamling.

IMG 1127

 

 

Cafe Værkstedet: Mødelokale med plads til 20 deltagere, velegnet hvis man også skal spise.  Glasfoldedøren kan lukkes, så man ikke bliver generet. 

Køkken: Vi har et fuldt funktionelt køkken, men med begrænset køkkenudstyr til madlavning.

køkken

 

 

 

 

 

 

 

 


 Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag, onsdag og torsdag: 09.00 - 14.00
Fredag: 09.00 - 13.00

Tirsdag er træffefri!