OPRÅB!

Hvis du i uge 39 ser nedenstående Frivillig Fredag byskilt stå i vejgrøften ved en af indfaldsvejene til henholdsvis Bogense, Søndersø, Otterup eller Morud, så tag gerne et billede og opload det på din instagram eller facebookprofil og skriv 'TAK TIL DE FRIVILLIGE PÅ NORDFYN' efterfulgt af hashtag #frivilligfredagnordfyn

logo web

Frivillig Fredag er en nationale kampagne der koordineres af Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark. På Nordfyn har vi både faste traditioner for aktiviteter men også fornyelse i forbindelse med Frivillig Fredag.

Herunder kan du læse lidt om de faste traditioner:

Politikerpraktik - hvert år tilbydes foreninger og frivillige at få en kommunalpolitiker i praktik. Det foregår ved at foreningerne giver besked om hvornår de gerne vil have en praktikant, og endvidere også gerne ønsker til hvilken politiker de ønsker. derefter indbydes kommunalpolitikerne, og Frivilligcentret koordinerer dermed praktikken. 

Frivillig Fredag Fest - Den sidste fredag i september måned er Frivillig fredag, og det er også dagen hvor Frivilligcenter Nordfyn afholder sin traditionsrige Frivillig Fredag Fest. Den plejer at finde sted på Tingstedet i Søndersø og deltagelsen ligger på omkring 100 frivillige. Hver forening, som er medlem i Frivilligcenter Nordfyn kan fo 3 repræsentanter med gratis. Festen byder på god mad, musik og taler.

Fødselsdag i Sløjfen - I september 2018 flyttede Frivilligcenter Nordfyn ind i Sløjfen. Derfor fejrer vi hvert år Sløjfens fødselsdag i forbindelse med Frivillig Fredag og frivilligugen (uge 39)

Du kan læse mere om særlige aktiviteter på Nordfyn i uge 39 2019 på frivillig fredags officielle hjemmeside ved at klikke her

Du kan også se en oversigt herunder.

Se her hvad der sker i frivilligugen 2019: Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag, tirsdag og torsdag: 09.00 - 15.00
Fredag: 09.00 - 13.00