logo web

Frivillig Fredag er en nationale kampagne der koordineres af Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark. På Nordfyn har vi både faste traditioner for aktiviteter men også fornyelse i forbindelse med Frivillig Fredag.

Herunder kan du læse lidt om de faste traditioner:

Politikerpraktik - hvert år tilbydes foreninger og frivillige at få en kommunalpolitiker i praktik. Det foregår ved at foreningerne giver besked om hvornår de gerne vil have en praktikant, og endvidere også gerne ønsker til hvilken politiker de ønsker. derefter indbydes kommunalpolitikerne, og Frivilligcentret koordinerer dermed praktikken. 

Frivillig Fredag Fest - Den sidste fredag i september måned er Frivillig fredag, og det er også dagen hvor Frivilligcenter Nordfyn afholder sin traditionsrige Frivillig Fredag Fest. Den plejer at finde sted på Tingstedet i Søndersø og deltagelsen ligger på omkring 100 frivillige. Hver forening, som er medlem i Frivilligcenter Nordfyn, kan få 3 repræsentanter med gratis. Festen byder på god mad, musik og underholdning samt taler.

Fødselsdag i Sløjfen - I september 2018 flyttede Frivilligcenter Nordfyn ind i Sløjfen. Derfor fejrer vi hvert år Sløjfens fødselsdag i forbindelse med Frivillig Fredag og frivilligugen (uge 38)

 

Se her hvad der skete i frivilligugen 2019:

I 2020 var Frivillig Fredag og Frivillig Fredag Festen aflyst på Nordfyn, hvormed vi henviser til programmet fra forrige år: Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag til torsdag: 09.00 - 14.00
Fredag: 09.00 - 13.00