logo web

Frivillig Fredag er en nationale kampagne der koordineres af vores landsorganisation Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark. I Frivilligcenter Nordfyn har vi mange faste traditioner for aktiviteter i forbindelse med Frivillig Fredag, men vi finder også på nogle nye hvert år. Herunder kan du læse mere om Frivillig Fredag aktiviteterne på Nordfyn i 2021.

 • Politiker i praktik

  Hvert år tilbydes foreninger og frivillige på Nordfyn at få en kommunalpolitiker i "praktik". I praksis er det Frivilligcenter Nordfyn der koordinerer praktikkerne. Dvs. at vi står for at matche politiker og forening og finde sted, dato og tidspunkt fo rpraktikken. Oftest er praktikken et besøg på et par timer, men det afhænger af hvilken aktivitet at foreningen har eller om praktikken skal strække sig over en længere tidsperiove.

  Politikerpraktikken er en god måde for politikerne at lære foreningerne bedre at kende og omvendt. Det styrker sammenholdet og fællesskabet på Nordfyn og giver muligheden for nye bekendtskaber.

 • Frivillig Fredag Fest

  Hvert år afholder Frivilligcenter Nordfyn fest for medlemsforeningerne i Frivilligcenter Nordfyn. Det plejer at være en aften med god stemning, hvor de frivillige i foreningerne føler sig værdsat og anerkendt for det frivillige arbejde de har leveret i det forgangne år.

  Festen i 2021 bliver holdt i Særslev Forsamlingshus fredag den 24. september 2021. Prgrammet og tilmelding til festen bliver offentliggjort snarest via digital invitation. Vi kan dog afsløre, at der både bliver god mad, skøn musik og lidt til lattermusklerne.

  Vil du/ I gerne med til festen, og er din forening ikke medlem i Frivilligcenter Nordfyn, så skynd jer at udfylde en tilmeldingsblanket hos os. Medlemsskabet er gratis såvel som deltagelse i festen for op til 3 repræsentanter pr. forening.

 • Frivillig Fredag Byskilte på Nordfyn

  I Frivilligcenter Nordfyn har vi fået lavet nogle store skilte med Frivillig Fredag logo på. Disse skilte vil blive sat op forskellige steder på Nordfyn i uge 38. Hvis du finder et skilt så deltag i vores 'søg og find' konkurrence. Du finder mere information om hvordan du deltager ved skiltene.

 • Køb en Frivillig Fredag kage hos din lokale bager

  Fredag den 24. september 2021 vil du kunne købe Frivillig Fredag kager hos udvalgte bagere på Nordfyn. Så hvis du alligevel skal købe kage, så vis din anerkendelse af de frivillige på Nordfyn ved at købe en Frivillig Fredag Kage. Det kan også være at der er et arrangement i din forening den gældende dag - i så fald skal der da være Frivillig Fredag Kage til. :-)

 • Fejring af Sløjfens fødselsdag

  Hvert år i ugen op til Frivillig Fredag fejrer vi fødselsdag for Sløjfen. I år fylder Sløjfen 3 år. 

  Sløjfen er det hus hvor Frivilligcenter Nordfyn har kontor og fungerer i det daglige som et såkaldt frivillig- og foreningshus. Du finder Sløjfen i Bogense på Poppelvej 4.


  I år vil fødselsdagen blive fejret med åbent hus, hvor det vil være muligt at møde nogle af de foreninger der har haft aktiviteter i huset i løbet af det seneste års tid.

  Fejringen markeres også med gratis brunsviger samt kaffe/the til de besøgende. 


  De besøgende vil også kunne finde et Frivillig Fredag hjørne i huset, med information om kampagnen og gratis merchandise.

  Der vil desuden være aktiviteter for både børn og voksne.

  Følg med på vores facebook og i Ugeavisen Nordfyn for mere information om Åbent Hus arrangementet.

 • Dialogmøde - i samarbejde med Nordfyns Kommune

  Frivilligcenter Nordfyn afholder i samarbejde med Nordfyns Kommune et årligt dialogmøde. Dialogmødet er primært for de Frivillige Sociale Foreninger på Nordfyn, men er åbent for alle med interesse i at deltage.

  På dialogmødet drøftes forskellige emner af relevans for det lokale foreningsliv.

  I år har vi inviteret politikerne med, så de kan komme i dialog med foreningerne og drøfte interessante emner for fremtidens frivillighed på Nordfyn. 

  Er du medlem i Frivilligcenter Nordfyn vil du modtage en invitaiton på mail. Information om mødet vil ydermere blive annonceret på fritidsportalen i Nordfyns Kommune samt på diverse lokale medier og hjemmesider.

 • Tak fordi du er frivillig - badges!

  Som noget nyt vil vi i Frivilligcenter Nordfyn lave en kampagne der skal involvere det lokale forretningsliv. Vi har fået lavet nogle fine badges til at sætte på trøjen, hvor der gives en tak til de frivillige på Nordfyn. Vi vil i løbet af september sende disse badges ud til de lokale butiksdrivende på Nordfyn, og håbet er at de vil bære den gældende badge på Frivillig Fredag. 


Se her hvad der skete i frivilligugen 2019:

I 2020 var Frivillig Fredag og Frivillig Fredag Festen aflyst på Nordfyn, hvormed vi henviser til programmet fra forrige år: Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag til torsdag: 09.00 - 14.00
Fredag: 09.00 - 13.00