Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere, når der sker noget spændende i Frivilligcenter Nordfyn :-) 
Angiv blot din mail i nedenstående skema og kryds af i feltet, at du gerne vil modtage Frivilligcenter Nordfyns nyhedsbrev. Husk at tryk på subscribe til sidst.

Subscribe

* indicates required

For at du kan modtage nyhedsbrev fra Frivilligcenter Nordfyn, skal vi bede dig om dit samtykke til, at vi må bruge dine oplysninger.

Vi indsamler kun dine oplysninger til det formål at registrere dig og sende dig vores nyhedsbreve. I forhold til registrering af nyhedsbrev overfører vi dine oplysninger til vores elektroniske medlemsdatabase. Vi benytter Mailchimp som databehandler til at udsende nyhedsbreve samt registrere medlemsskab, hvilket betyder, at de får adgang til dine oplysninger. Mailchimp må ikke videregive dine oplysninger til andre. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det link der er placeret nederst i nyhedsbrevet. Ønsker du at opsige medlemskabet i Frivilligcenter Nordfyn kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


 Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag, onsdag og torsdag: 09.00 - 14.00
Fredag: 09.00 - 13.00

Tirsdag er træffefri!