For foreninger, fælleskaber og kommunale institutioner

Nu er det endelig muligt for jer at få lagt jeres tilbud og arrangementer ind på én samlet digital platform, hvor jeres tilbud bliver synlige og tilgængelige for endnu flere borgere i kommunen.

For jer som forening, socialt fællesskab og kommunal institution betyder dette, at I nemt, hurtigt og gratis kan få jeres tilbud og aktiviteter synliggjort ét samlet sted, hvor det via søgeredskaber og oversigtsfunktion bliver nemt for borgere i Nordfyns Kommune at finde frem til jer. Herudover bliver det ligeledes muligt at søge frivillige til jeres tilbud.

Der er med Socialkompas.dk efterstræbt at gøre det så brugervenligt som muligt for såvel jer som for den enkelte borger. Dog kan der derfor stadig opstå tvivl, spørgsmål eller lignende i forbindelse med brugen af den digitale platform. Vi hos Frivilligcenter Nordfyn vil meget gerne hjælpe jer igang og hjælpe med de spørgsmål og råd, der må komme undervejs. Derfor udarbejder vi løbende en masse materiale hertil, såsom PR-materiale (plakater, facebook-coverbilleder og andet), som I kan benytte jer af til at synliggøre Socialkompas.dk og jeres tilbud, og vi vil ligeledes invitere til tema-aftener og åbent hus arrangementer, hvor vi sammen kan arbejde mod at få Socialkompas.dk til at blive en endnu mere integreret del af hverdagen for såvel foreninger og borgere i Nordfyns Kommune.

I kan tilgå den lokale platform for Nordfyns Kommune ved at trykke på knappen nedenfor eller ved følgende link: (https://nordfyn.socialkompas.dk/)


Skal vi oprette jeres tilbud for jer?

Vi vil meget gerne hjælpe jer igang med Socialkompas.dk. 

Hertil kan vi tilbyde at oprette jeres forening og jeres tilbud for jer på den sociale platform, og så fremsender vi jeres login-oplysninger efterfølgende, så I selv kan få ejerskab over jeres tilbud, så snart de er blevet oprettet. 


Guide til oprettelse på Socialkompas.dk

Som en start har vi lavet en guide til, hvordan I hurtigt bliver oprettet på Socialkompas.dk og en 10-trins guide til hvordan I opretter et tilbud. Disse kan ses lige nedenfor (hvis du tilgår denne side på en mobiltelefon, kan det være aktuelt at vende skærmen vertikalt for at få det fulde udbytte af guiden). Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag, onsdag og torsdag: 09.00 - 14.00
Fredag: 09.00 - 13.00

Tirsdag er træffefri!