For borgere i Nordfyns Kommune

Endelig bliver det nemmere og mere tilgængeligt for dig og andre borgere at søge hjælp, støtte og fællesskaber lokalt i Nordfyns Kommune! 

Kort sagt, så er Socialkompas.dk en digital platform, som skal fungere som en form for ”forenings-/tilbudsoversigt” for lokale borgere med henblik på at skabe en nemmere indgang og et større overblik over sociale tilbud fra både kommunale institutioner, frivillige foreninger og lokale fællesskaber.

Det vil sige, at det for dig nu bliver nemt og hurtigt at skabe sig et overblik over, hvilke tilbud der er tilgængelige i Nordfyns Kommune, og det bliver ligeledes nemt at tilmelde sig, uanset om du ønsker hjælp/støtte, at deltage i et fællesskab eller at være frivillig. 

Du kan tilgå den lokale platform for Nordfyns Kommune ved at trykke på knappen nedenfor eller via dette link: (https://nordfyn.socialkompas.dk). 
Her kan du få vist alle tilgængelige tilbud i én samlet oversigt, eller du kan indsnævre tilbuddene ved at vælge forskellige kategorier og indtaste specifikke søgeord. 

Hvis du har nogen spørgsmål, eller du måske synes, at det hele virker lidt uoverskueligt, så må du endelig gerne række ud til os hos Frivilligcenter Nordfyn. Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag, onsdag og torsdag: 09.00 - 14.00
Fredag: 09.00 - 13.00

Tirsdag er træffefri!