Søger din forening nye frivillige?

Vi har i Frivilligcenter Nordfyn lavet denne lokale frivilligjob database, som vi håber at I som forening vil gøre brug af, når I mangler en frivillig. Vi stiller ikke de store krav til hvad opslaget  tekstmæssigt skal indeholde, det bestemmer I helt selv, men vi anbefaler at gøre det så kort og konkret som muligt.

Vi lægger opslaget her på siden og I er selvfølgelig velkomne til at linke til opslaget på vores side i jeres egne opslag på eksempelvis sociale medier. 

Vi tager desuden aktuelle opslag på denne side med i vores elektroniske nyhedsbrev, som vi udsender 4 gange årligt.

Vi henviser ydermere til at bruge www.frivilligjob.dk.


Frivilligjobs på Nordfyn


Formand og kasserer søges til Vesterbos Venner

Opslag oprettet 4. januar 2023

Vil du være med i et netværk, hvor du desuden får mulighed for at have ansvar og bidrage med din egen profil til gruppen af frivillige? Så søger Vesterbos Venner lige nu både en formand og en kasserer til deres forening.

Formålet med Vesterbos Venner er at støtte Vesterbos beboere, pårørende samt personale, når og hvor det er muligt. Dette indebærer bl.a. at være initiativtager til ekstra aktiviteter og arrangementer.

Vesterbos Venner er efterhånden en kendt forening og har været med længe, hvilket også har resulteret i, at de af flere omgange er blevet belyst i de lokale tidsskrifter. Nogle af artiklerne kan ses her:

https://fyens.dk/artikel/borgere-danner-vesterbos-venner
https://fyens.dk/artikel/10-%C3%A5rs-venskab-varmer-p%C3%A5-vesterbo

Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte Vesterbos Venners kontaktperson, Bente Kaysen, på tlf: 20500559 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


FRIVILLIGE MATCHLEDERE TIL AKTIVITETSVENNER

Opslag oprettet 27. april 2022

Vil du skabe værdifulde relationer mellem frivillige og mennesker med demens? Så bliv Matchleder hos Alzheimerforeningen!

Alzheimerforeningens indsats Aktivitetsvenner går ud på at skabe relationer mellem frivillige og personer med demens, hvor man mødes og laver hyggelige aktiviteter sammen. Det kan fx være en gåtur, et kig i fotoalbummet over en kop kaffe eller en tur på museum.


Lige nu søger vi frivillige matchledere i Nordfyns Kommune, som vil være med til at muliggøre disse møder mellem frivillige og personer med demens. Arbejdstimerne som matchleder, er cirka 2-3 timer ugentligt.

Læs mere om rollen som matchleder på:

https://www.alzheimer.dk/vaer-med/aktivitetsvenner/frivillig-aktivitetsven/. Her kan du også udfylde en tilmeldingsformular og blive ringet op til en uforpligtende snak.

Opret frivilligjob

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


 Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag, onsdag og torsdag: 09.00 - 14.00
Fredag: 09.00 - 13.00

Tirsdag er træffefri!